Seniorenmiddag 22 september

UITVERKOCHT !

Er kunnen geen kaartjes meer besteld worden

De Gemeente Beek organiseert samen met Beek Samen op donderdag 22 september 2022 een gezellige, muzikale middag voor vierhonderd Beekse senioren. Van 14.00 tot 16.30 uur kunnen zij in het Asta Theater genieten van een mooi programma met muziek van de Brooker Shanty’s, Thei en Marij, De Knöppele en Jack Vinders. De middag wordt ondersteund door TwoSound uit Geverik.

De gemeente Beek vindt het belangrijk dat senioren gezond en vitaal ouder worden en zich niet eenzaam voelen. Daarom organiseert ze in het kader van de dag van de Ouderen een seniorenmiddag op 22 september.

Aanmelden

Beekse senioren kunnen zich aanmelden via www.njoybeek.nl/inschrijven of per e-mail via info@njoybeek.nl. Indien zij niet over een smartphone of computer beschikken, kan op woensdag 31 augustus, donderdag 1 september of vrijdag 5 september tussen 16.00 en 17.00 uur gebeld worden naar 046-438 93 40, waarbij geldt dat maximaal vier kaarten besteld kunnen worden. Vol is vol.

Vervoer naar de Asta

De Wensbus Beek, Vivantes en Bella Vita stellen busjes beschikbaar om bezoekers gratis naar en van het Asta Theater te vervoeren. Er wordt gewerkt met opstapplaatsen. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dit kan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur via 046-206 00 18. Ook hiervoor geldt: vol is vol.

Parkeren

Wij adviseren om niet op de Markt te parkeren, maar de langparkeerterreinen (Gemeentehuis en Onze Lieve Vrouweplein) te gebruiken.

Op de kaarten komt te staan:

Indien u onverhoopt de seniorenmiddag niet kunt bijwonen, dan verzoeken wij u het aantal kaarten door te geven dat vrij komt. Op die manier kunnen we iemand anders een plezier doen.

Wilt u zich afmelden? Stuur dan een e-mail  naar info@njoybeek.nl of  bel naar 046-438 93 40. Geef hierbij het kaartnummer door die u terug wilt geven.